Gyémánt Napok

Kétnapos rajzos önbizalomedzés felnőtteknek.

Hogy sose mondd többet a gyermekednek, hogy “nem tudok rajzolni”.
Hogy kihozd magadból azt, ami eddig elbújt.
Hogy meglepd saját magad, hogy mi mindenre vagy képes!

 

Vámos Robi bemutatja:

 

 

GYÉMÁNT NAPOK
Kétnapos rajzos önbizalomedzés felnőtteknek

önbizalom – önismeret – bátorság – lendület – ragyogás

 


A gyermeklelkű felnőtteknek mindig megvan a lehetőségük igazán önmagukká válniuk.

Csoda van benned is, ha ezt az oldalt olvasod. Tuti érted, miről beszélek!
Hogy lehet az, hogy egy olyan nagyszerű valaki, mit te mégis csak takarékon ég? Itt az ideje kibújni a csigaházból! Sehol nincs az megírva, hogy Te nem viheted végtelenül nagyra az életedben! Legyél végre önmagad, és ragyogj. A maximumon.

 

Ezt Neked találtam ki!

 

Azt szeretném, hogy önmagad legyél, és ez bármit is jelentsen, ebben erős légy! Erős légy szülőként, hogy gyermekednek olyan példát mutass, melyet szívesen követ. Erős légy otthon, a munkában és a szórakozás közben. Tudj lazítani. Nevetni, spontánnak lenni!

 

Táblácska módra

Errefelé mindig süt a Nap. Csillognak a szemek. Mosolyra húzódik a száj. És visszatérünk picit a gyermekkorunkba, ahol minden lehetséges volt (miért csak volt?). Két nap alatt bebizonyítjuk, hogy bizony gyermek maradtál, és ugyanolyan szabad lehetsz, mint régen!

 

Kis létszámú csoport, nagy eredmény

 

Hiszek a csoport erejében. Egymástól rengeteget tanulhatunk! Éppen ezért a Gyémánt Napok ebben a formájában kis csoportban működik, két teljes nap, otthoni alvással.

Ilyet is tudsz majd:

 

 

FIGYELEM!

SAJÁT TÁBLÁCSKA NÉLKÜL HAZAMENNI TILOS!

 

 

A tanult módszerek és a váratlan méreteket öltő önbizalmadnak köszönhetően képes leszel Táblácskát is rajzolni. Mintegy mellékhatásként – nem is rossz, igaz?
Természetesen ez csak saját részre, gyakorlás jelleggel fog készülni, de meglátod, milyen csodát vagy képes létrehozni!

 

Kiknek ajánlom a Gyémánt Napokat?

 

Felnőtteknek, akik belül gyermekek szeretnek vagy szeretnének lenni. Légy nyitott, és fogadd el a spontán és szokatlan dolgokat! Ha ez nem megy, megtanítalak erre is szívesen.

Gyermeked is elhoznád?

Ez nagyon jó ötlet, ám ez a program most felnőtteknek szól. Gyermekeknek ezt a programot ajánlom.

 

Aggódsz, hogy nem vagy elég jó?

 

Hidd el, ide mindenki tanulni jön. Nem ciki, ha lassabban haladsz, nem ciki, ha kérdezel. Nyilván nem kell profinak lenned! És csak halkan: bénázni is belefér! Nincs osztályzás, nincs megmérettetés, nincsenek ciki csapatépítős játékok! Csak gyere el és legyél velünk!

 

“Szülőként is rengeteget tanulhatunk tőle, és ez is gyermekeink javára fog válni”

 

Elmondhatom, hogy Robi személyében egy olyan ritka és különleges csodalényt ismerhettünk meg, akire a mai családoknak nagy szüksége van. Robi végtelenül kreatív, játékos és szabad ember, aki megőrizte benső gyermekét, és képes rajzos-játékos formában, remek pszichológiai érzékkel és érzékeny antennákkal, őszinte-nyílt kommunikációval, óriási szeretettel, határtalan hittel, optimizmussal és nyitottsággal gyógyítani, fejleszteni, kibontakoztatni, úgy hogy közben a gyermek-felnőtt észre sem veszi, hogy ő most épp gyógyul-fejlődik-kibontakozik.

Robi egy gyorsító katalizátor. Szülőként is rengeteget tanulhatunk tőle, és ez is a gyermekeink javára fog válni :)”

Valter Éva
Kismama – Babás – Gyermek Jóga oktató, holisztikus természetgyógyász, Aquarius-Élet-Mű-Hely Alapítvány szíve-lelke, Ultrafutó
Fót

 

Itt leszünk, inspiráló?

 

 

Korlátlan fagyi és teljes ellátás

 

A közeli Chilli Cukrászdában a vendégem vagy akármennyi fagyira! Ezen kívül teljes ellátást biztosítunk pizzával és mindenféle rágcsával, hideg és meleg frissítőkkel.

 

Bizonyítvány

 

Minden résztvevő bizonyítványt kap a Gyémánt Napokon való részvételről, ezzel igazolhatja másoknak is, hogy neki bizony MINDEN SIKERÜL!

 

Ki vezeti a programot?

 

Vámos Robi

a Táblácska alapítója

Gyémántbogár coach, diadal coach és gyermek coach
465 iskolai osztály és 225 egyéni foglalkozás tapasztalatával

 

Részletek, dátumok, díjak és jelentkezés

 

A Gyémánt Napokra itt tudsz jelentkezni >>