Óriási karácsonyi színező – letölthető

tablacska-karacsonyi-szinezo-05
karácsony-szinezo-teljes-kep-tablacskatablacska-karacsonyi-szinezo-12tablacska-karacsonyi-szinezo-04tablacska-karacsonyi-szinezo-05

Közeledik a karácsony….. s mi gondoltunk egy nagyot: sok szeretettel rajzoltunk egy óriási karácsonyi színezőt, és megálmodtuk, hogy több tízezer kéz színezi majd ezt a vidám képet!

A gyerekek imádnak színezni és közösen alkotni, mi evvel a színezővel segítjük a karácsonyra hangolódást.

A letölthető színezőcsomag tartalmazza a karácsonyi rajzunkat, egy részekre osztott karácsonyi rajzot – ami alapján a kis rajzokat összeilleszthetitek mint egy kirakóst, és a 24 db részlet rajzát. És ezen felül egy 4 darabos kevert rajzot is, amivel egy közepes méret állítható össze.

Töltsd le, osszátok szét, színezzetek! Aztán elő az ollókkal, s vágás után jöhet a kirakás és kész is a teljes, óriási kép!

A színezés persze nem „csak” gyerekjáték: nagyoknak és felnőtteknek is jó kikapcsolódás lehet!

Aki pedig „csak” a teljes képet szeretné színezni és gyönyörködni benne, azt is megteheti.

A színező eredeti formájában korlátlan példányban másolható, nyomtatható, a forrás megjelölésével továbbítható. Módosítani, részben vagy egészében más célra felhasználni tilos. Üzleti célra NEM használható! Ezt kérjük vedd figyelembe.

Köszönjük ha hozzájárulsz ahhoz, hogy az álmunk teljesüljön, és több ezer gyönyörű kép szülessen.

A készítés kulisszatitkairól és az elkészült művekről szívesen fogadunk fotót vagy bármilyen visszajelzést a facebook oldalunkra (a legjobb így jelölve: #tablacskaracsony) vagy az email címünkre: info@tablacska.hu

Sok örömet hozzá, szeretettel készült!

Copyright info: A letöltött színezőket korlátlan példányban kinyomtathatod és használhatod. Az ingyenes színezőket fénymásolhatod tetszőleges mennyiségben. A színezőket eredeti formájukban, eredeti céljukra szabad felhasználni.

Ft