Ragyogj!

vamos-robi-ragyogj-1
vamos-robi-ragyogj-5vamos-robi-ragyogj-4vamos-robi-ragyogj-3vamos-robi-ragyogj-2ragyogj-konyv-ajanlasSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

A gyerekek tele vannak kincsekkel, ezt felfedezni, ápolni a pedagógusok és szülők legnagyobb és legfontosabb feladata. Robi és a Gyémántbogár kezdeményezés hatalmas űrt tölt be ezen a területen, hiszen a sok egyéb “kötelező” tennivaló mellett éppen ez a nagyon fontos terület az, ami kevesebb figyelmet kap.

Szorítok Robinak ehhez a kreatív, a szülők és gyermekek életét is jobbá tevő küldetéshez és remélem, hogy mihamarabb ellepik az ország iskoláit a gyémántbogarak.

Vida Ágnes, pszichológus, www.kismamablog.hu

Ragyogj!
Gyémántbogarak és gondozásuk


Kik a Gyémántbogarak? Hogyan vigyázz rájuk?
Ajánlom a könyvet szülőknek, pedagógusoknak és természetesen maguknak a Gyémántbogaraknak:
A legkülönlegesebb kincseknek, akikkel valaha találkoztam!

 

214 oldal, puhafedeles, 18 x 25 cm
Színes, szagos.


“Miért ajánlod ezt a könyvet a gyerekeknek?”

 

Baliné Zentai Réka, óvodapedagógus, gyógypedagógus:

“Azért, hogy bátran vállalják magukat. Legyen kreatívak. Alkossanak. Érezzenek. Hogy láthassák meg a jót, a szépet, a POZITÍVAT egymásban és a világban. Legyetek gyerekek!
És mert az előző könyved is érthető és szórakoztató mégis elgondolkodtató volt. 
Kicsit pszichológia, kicsit életvitel, ami háttérbe szorul a mai oktatási rendszerben. És a pozitív tartalma, üzenete miatt. 
Érezz bátran! Gondolkodj! Alkoss! Oszd meg! Fontos vagy! Jó vagy! Elfogadlak! Fogadd el magad! Lásd a szépet! Éld meg a pillanatot! Fókuszálj a pozitív dolgokra! Bízzál önmagadban! Képes vagy rá!”

 

 

Hajnal Dóra, gyógypedagógus:

“Úgy gondolom, hogy segíthet azoknak a gyermekeknek, akik sokszor érzik úgy, hogy nem értik meg őket vagy akiket különféle tényezők gátolnak a kibontakozásban. A könyv ráébresztheti őket arra, hogy mindenki különleges a maga módján és ezt nem kell szégyellni. Sokan vagyunk úgy, hogy igényelnénk valami külső hatást, ami lendületbe hoz minket. Ez a könyv méltó lehetne ennek a “lökésnek” a megadására.”

 

Szabó Eszter, pszichológus:

“Mert megmutat egy utat, amit végigjárva az ember igazi önbizalomra és énerőre tesz szert.”

 

Józsi Szonja Lili (13), tanuló:

“Egy csomó gyerek nem érti miért van az, hogy ők mindig a flúgosak egy társaságban. Ez a könyv megtanít elfogadni saját magadat, megérteti veled, hogy nincs semmi gáz veled és a szülőknek is magyarázatot ad arra, hogy a gyerekük tök normális és nem kell félni.”

 


Olvass bele!

Kattints ide az első 27 oldalért:
Tartalomjegyzék és Vida Ágnes előszava itt.

 

5.900 Ft

Elfogyott