“Nyugalom” csomag

Akció! tablacska-nyugalom-csomag2
tablacska-nyugalom-csomagmemorino-tablacska-0001-1024×932memorino-tablacska-0004-1024×887memorino-ugyisjolesz-tablacskaJo_reggelt_bogre

“Köszönöm a könyvet, amelyet elolvastam és nagyon élveztem a friss, fiatal gondolkodásmódodat és szemléletedet. Te a számomra azt az ógörög  mondást juttatja eszembe, amely szerint a művészetek nem választhatóak el egymástól, sőt kapcsolódnak és egymást erősítik. Talán nem egészen ide tartozik, de eszembe jutott Aquinói Szent  Tamásnak egy nagyszerű gondolata . Azt mondja, hogy : aki a két kezével végzi a napi munkáját, az a kézműves; aki a két kezével és a fejével csinálja ugyanezt, az a mester és aki a kezével, a fejével és a szívével dolgozik, azt művésznek nevezik. Te ezt a szemléletet erősíted és bizonyítod !

A „Méhek életét „is újból átolvastam és ez is arról győzött meg, hogy az írásművészetet se lehet elválasztani a természettudománytól, a társadalmat az élő állatoktól, a növényektől !

További sikeres munkát kívánok Neked !”

Üdvözöl öreg barátod

Bálint György

Dr. Bálint György - Bálint Gazda
Budapest

Szükséged van egy kis “chill”-re?

 

Parancsolj, a Tiéd!

 

Fogj egy jó teát vagy egy kávét a Táblácskás “Jó reggelt” bögrében, kuckózz be, és máris nyithatod a könyvet!

 

És hogy emlékeztessen az olvasottakra, kapsz három Memorinot a csomagban – tedd ki az ágy mellé vagy ahol gyakran látod!

Működik, elhiszed?
A csomagban kedvezményesen kapod meg mindezt!

 

Sok szeretettel!

11.670 Ft 9.900 Ft

22 készleten