Társadalmi Felelősségvállalás

Kezdetek óta azt tűztük a zászlónkra, hogy mi, mint a Táblácska csapata, nem csak vevőinknek teremtünk valódi értéket, hanem azoknak is, akik pusztán csak érintőlegesen találkoznak velünk. A Táblácska színezőit, közel 20.000-en töltötték már le, és így bátran állíthatjuk, hogy sok százezer lelkes alkotónak szereztünk már velük örömet. Mi készítettük Dunakeszin a Fóti úti gyermekorvosi rendelő falának grafikáját – ez lett az első olyan orvosi rendelő az országban, ahonnan úgy kell elrángatni a gyerekeket. Nagytarcsán és Rákosmentén szintén megtalálhatod falrajzainkat, 10 méteres szélességben! Ezen több napos munkákat sokan önzetlen adakozásnak tekintik, ám az ilyesmi minket is nagyon feltölt, és lehetővé teszi, hogy a kéréseket, rendeléseket, egyedi munkákat magunk is, mindig jó kedvvel készítsük. 

Vámos Robi, a Táblácska alapítója szívügyének érzi, hogy az országban ezt a felhőtlen életérzést minél több kisgyermek szívében elültesse, így rajzos szemléletfejlesztés keretében sorra járja azokat az iskolákat, ahol a lelkes gyerekek mellett, lelkes pedagógusok is magukénak érzik ezeket a gondolatokat, és meghívják őt egy közös csodára.

Ez nem a Táblácska stílus oktatása, sokkal inkább önbizalom növelés, mert olyan nincs, hogy egy gyermek nem tud vagy nem szeret rajzolni!

Az összetéveszthetetlen Táblácska stílusban készült grafikáink egy része szintén ajándékként készül kisebb-nagyobb csoportok számára. Saját kezdeményezés alapján valósulhattak meg a BátorTáboros programok tábláinak grafikái is! Detti maga is részt vett idén az egyik turnusban segítőként, így rengeteg élménnyel gazdagodott.

Az egyedi Táblácskát keresed?

Szeretnél igazán egyedit adni?

Kézzel rajzolt személyre szóló ajándék, amiből nincs két
egyforma. Ilyen nincs másnak, csak Neki... és ilyet csak
Tőled kaphat. A Táblácskával újra meghatott és felhőtlen
mosolyt fogsz varázsolni szeretteid arcára. A Táblácska
egy életre kelt "fadarab", ami minden nap ott lesz
helyetted, hogy elmondja, amit érzel.

Egyedi Táblácskát szeretnék rendelni