“Nagy-nagy örömet jelentett a megajándékozottaknak”

Andi mondta, találkoztatok. Ezen felbuzdulva írok Neked. Szívesen lettem volna a helyében, hiszen fantasztikus, követendő embernek tartalak. Aki nem csak beszél, hanem cselekszik is. Nem csak cselekszik, hanem tanít is. 

Természetesen olvastam a könyvedet. Szuper, egyedi, kivételes, hiszen már a borító színének megválasztásakor közöm lett a könyvedhez! A személyes hangvételű levél, a könyvjelző arról biztosított; fontosnak tartasz, kedvelsz, így ismeretlenül is. Mivel nyitottál felém, önkéntelenül én is nyitottam feléd, és hallgattam rád, az egész könyv olvasása alatt. Sőt utána is napokig fogva tartott a sok hasznos információ, a sajátos meglátás és életfilozófia elsajátítása. Képzeld, a sorok mögötti tartalmak között is sikerült csemegéznem! 
Gratulálok eddigi önmegvalósításodhoz. Igazi példaképe lehetsz (amennyiben tudomásukra jut létezésed) a tettre kész embereknek.

A legutóbb rendelt három táblácskád a többihez hasonlóan, nagy-nagy örömet jelentett a megajándékozottaknak. Óvodavezető vagyok és nyugdíjba vonuló kolléganők részesülhettek az általad nyújtott örömben. Küldök róla fotót, hogyan történt mindez.

Neked és csapatodnak boldog, békés ünnepeket, táblácska készítéssel teli, örömszerzésben gazdag új évet kívánok:

Ferenczné Laska Erika