Mit jelent a Táblácska?

Személyes küldetésem:

Meglepetésszerű pozitív változást és örömet hozok az emberek életébe, és képessé teszem őket arra, hogy ők is ezt tegyék szeretteikkel.

 

Önbizalmat, reményt és hitet adok az embereknek. Ráébresztem őket arra, hogy fontosak és szerethetők. Megmutatom nekik, hogy képesek valóra váltani az álmaikat. Megtanítom őket adni, elfogadni és szeretni.

 

Feldobom az emberek hangulatát. Előcsalogatom belőlük az önkéntelen, felhőtlen mosolyt. Visszaviszem őket a gyermekkorba és könnyeddé teszem a hétköznapjaikat.

 

Lelkesítem az embereket és lendületet adok nekik, hogy kutassanak, merjenek, cselekedjenek és változtassanak. Találják meg önmagukat, lássák meg a jót az életben, és legyenek nagyon boldogok!

 

Képessé teszem az embereket arra, hogy azt tudják adni másoknak, amit én. Szeretem látni az embereken a változást és a boldogságot a szemükben – így tudom, hogy a küldetésem sikerrel járt és tovább él majd!

 

A Táblácskával a Te kezedbe adjuk ezt a lehetőséget: általunk olyan örömet szerezhetsz, amilyet még Te magad sem láttál szeretteiden!

 

Vámos Robi
alapító

Az egyedi Táblácskát keresed?

Szeretnél igazán egyedit adni?

Kézzel rajzolt személyre szóló ajándék, amiből nincs két
egyforma. Ilyen nincs másnak, csak Neki... és ilyet csak
Tőled kaphat. A Táblácskával újra meghatott és felhőtlen
mosolyt fogsz varázsolni szeretteid arcára. A Táblácska
egy életre kelt "fadarab", ami minden nap ott lesz
helyetted, hogy elmondja, amit érzel.

Szeretnék rendelni egyedi Táblácskát