“…megelevenednek a régi megfakult emlékek velük milliónyi érzelem tör felszínre újra”

Én csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz és ismét csak megköszönni ezt az egyedülálló ajándékot amit nekünk készítettetek!Öszintén szólva kicsit féltem hogy hogyan fogjátok azt a rengeteg információt képekbe önteni egy aprócska táblán de az eredmény minden képzeletet felülmúló csodásan egyszerű, lényegretörően mesés alkotás! Az átadásról készült képek bejárták facebook oldalunkon az ismerősök otthonait és kiváncsiságuknál csak a meglepetésük volt csak nagyobb!

Egy darab fa táblácskán megelevenednek a régi megfakult emlékek velük milliónyi érzelem tör felszínre újra! Köszönöm nektek hogy általatok ekkora örömet okozhattam a szerelmemnek aki meghatódottságát óriási mosollyal leplezve de könnytől csillogó szemmel csak annyit súgott a fülembe..köszönöm!
Ui: Nem mellékesen másfél éves kisfiunk minden nap kis kezecskéjébe fogja nézegeti, felfedezi rajta saját magát,tanulja az állatokat,szineket,formákat.. .ezáltal nem csak a legjobb ajándék a világon de a legjobb fejlesztő játék is egyben!”

Tóth Melinda

 

Éld át Te is ezt az élményt, katt ide! >>