“Még mindig felfedezek rajta apró kis meglepiket”

Ma van megismerkedésünk 15. és házasságkötésünk 6. évfordulója. Mikor az ajándék táblácska lehetőséget kaptam Robitól, egyből az jutott eszembe, hogy ez egy nagyszerű táblácska alkalom! Összeszedtem nagyjából a 15 év mérföldköveit, még többet is mint kellett volna, de csodálatos módon, ti ezt a sokat amit kértem, mind mind megvalósítottátok egyetlen táblácskán. Tátott szájjal néztem és még mindig felfedezek rajta apró kis meglepiket, hogy jé hát ez is rajta van! Fantasztikusak vagytok! Nagyon nagy boldogságot okoztatok ma nekünk!

Alig várom, hogy össze tudjam hozni az arany bilétás lehetőségemet, amit szintén nagyon köszönök, és személyesen is találkozzam veletek kis családommal egyetemben!
Mellékelten – köszönetképpen – küldök nektek egy képösszeállítást, amit a kettesben eltöltött ebédkor készítettünk, mert úgy gondoltuk ott lesz a legjobb alkalom közösen megnézni mit alkotott nekünk a táblácska csapat 🙂 A kinyitás pillanatát nem tudtuk ugyan megörökíteni, de biztosíthatlak benneteket, hogy nagy volt az öröm és a csodálkozás! Köszönjük!

Győrvári Eszter és Gábor

 

Éld át Te is ezt az élményt, katt ide! >>